Leta i den här bloggen

söndag 20 november 2011

Du skall inga andra gudar hava jämte mig, gudar är jämnställt med idoler.

Du skall inga andra gudar hava jämte mig!
Det finns flera fall av idol-dyrkan i stora människors död som är förödande för rättssamhället och ställer till osannolika problem vad människor ska tro och lita på, och ibland spårar det ut totalt där idol-dyrkarna tror att det till och med kan finnas likheter och samband i döden. Några exempel är John F Kennedy, Olof Palme, Anna Lindh, Curt Cobain, Michael Jackson.

Kennedy - Palme, det finns inga likheter vare sig i politiken, gärningsmannen eller tillvägagångssättet:
1. Kennedy var demokrat och Palme var socialist.
2. Lee H Oswald tog värvning i marinkåren som flygplansmekaniker, han fick även träning i prickskytte, han var med andra ord en duktig tekniker och kunde sitt verktyg(vapen). Om man nu tror att det var C.P. som sköt Palme så ser man skillnaden i GM-profil. C.P. var föd med tummen mitt i handen, han kunde inte ens få igång en kaffemaskin, har troligtvis aldrig ägt, stulit eller kört en bil, då det var alldeles för tekniskt avancerat för honom. Att han då skulle ha införskaffat sig en Smith & Wesson är uteslutet.
Även fast man tror att det var en konspiration i Palmemordet så finns det ingenting som stämmer med Kennedy-mordet.
Anna Lindh blev mördad av en ensam galning som det finns åtskilliga tekniska bevis på men ändå finns det idol-dyrkare som klamrar sig fast vid konspirationsteorier.
Curt Cobain finns det en del idol-dyrkare som tror att det var ett mord, men det finns ingen substans i det heller.
Micael Jackson är kanske det bästa fallet av idol-dyrkan, där en läkare får bära skulden, men där MJ sköt i sig den sista smörgåsen själv. Trycket från idol-dyrkarna blev för stort så någon måste bära ansvaret för en känd människas död, tragiskt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar